| الاٍسم | اسلام عبدربة |
| لبريد الاٍلكتروني | mostafa2008665@yahoo.com |
| التعليق | انا الى كتبت الكلام الى فات وشد علية شوية يا كبتن سعيد وطول التمرين شوية واخوية بيسلم عليك وبيحبك كتير والله ونفسة يشوفك |
| الاٍسم | محمود عبد ربى |
| لبريد الاٍلكتروني | mostafa2008665@yahoo.com |
| التعليق | انت وحشتنى واللة يا كبتن سعيد وشد على المعفن اسلام شوىي لانة بايخ وبقى ضعيف |
| الاٍسم | محمود عبد ربى |
| الاٍسم | mahmoud abd rabo |
| لبريد الاٍلكتروني | abdrabo_mahmoud@yahoo.com |
| التعليق | السلام عليكم يا كابتن سعيد والله وحشنى كتير وان شاء الله فى دوام الصحة والانجازات وبقولك مبروك على الانجاز الجامد ده مع انه شويه عليك (على فكره انا ببعتلك السلام دايما مع اسلام) |
| الاٍسم | نجوى وشووووو الدنيا |
| لبريد الاٍلكتروني | yasmen.semsema |
| التعليق | وحشتناياكابتن كباتن مصر ياصانع ابطال المنتخب ربنا يوفقك ياصانع الابطال ويزيدك فى علمك وقدرتك امين يارب سلام ياكبتنى الفاضل وشووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو |
| الاٍسم | نجوى وشووووو |
| لبريد الاٍلكتروني | ahmad2006786 |
| التعليق | عن تجربة شخصية ان الكابتن سعيد صانع الابطال يمتلك سحر غريب لا استطيع ان اوصفة فكل من يتدرب تحت يده يصبح بطلا وكل من يتركه صانع الابطال فيفشل اعترف انه احسن كباتن مصر ارجع لابطالك قبل فوات الاوان |
| الاٍسم | نجوى وشووووووووو |
| لبريد الاٍلكتروني | ahmad2006786 |
| التعليق | وحشنا ياكابتن كباتن مصر ياصانع الابطال ربنا يوفقك فى حياتك ويابخت لعبتك بيك تحياتى للكابتن حسام على الانجاز العظيم |
| الاٍسم | بروسلي ksa |
| لبريد الاٍلكتروني | modo_345@yahoo.com |
| التعليق | كبتني العزيزالسلام عليكم واحشني والله ياكبتن تلامذتك محتاجينك في السعوديه ومستنينك وبرسلي بيجهز الصاله واللعيبه ومستنيك وحنزل قريب انا وهوه تحياتي تلميذك الكبيتن يماني وتحياتي لكل كباتن مصر وابطالها
تحياتي يا كبتن سعيد بروسلي السعوديه |
| الاٍسم | نجوى وشوووووووووووو |
| لبريد الاٍلكتروني | ahmad2006786 |
| التعليق | صانع ايطال المنتخب مدرب كباتن مصر والله الكلام ده شويه عليك وحشنا تمرينك ياكبتنى ارجع بقى لابطالك المحتاجين لك سلامى للكابتن حسام |
| الاٍسم | بروسلي السعوديه |
| لبريد الاٍلكتروني | modo_345@yahoo.com |
| التعليق | تحياتي يا كبتن اولا بيسلم عليك الكبتن اليماني ثانيا ياليت يا كبتن ما تبخل علينا بالجديد لاني ابغى استفيد منك باي شكل كان وانشالله كلها شهرين او ثلاثه وانا جايك تقبل فائق احترامي وتقديري |
| الاٍسم | محمد ناصف |
| لبريد الاٍلكتروني | tiger_man_20102010@yahoo.com |
| التعليق | ديما ربنا يخليك ياكابتن ويحفظك دايما من عين حسادك ويزيدك علم فى فنك على علمك ودايما عالى ياكابتنى العزيز